Ексклюзивний IT рекрутинг нового рівня

Це наша справа. Це наше хоббі. Це наша робота.

Політика конфіденційності

Ця сторінка інформує Вас про наші правила збору, обробки і розкриття особистої інформації при використанні Вами нашого сервісу.

У цій Політиці конфіденційності персональних даних (надалі - «Політика»), використовуються такі терміни:

Адміністрація сайту - уповноважені на управління сайтом співробітники, які діють від імені сайту Iteams.com.ua, які організовують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають мету обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

Персональні дані — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу (суб'єкту персональних даних).
Обробка персональних даних — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), які здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів із персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, передача (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

Користувач сайту (далі Користувач) — особа, яка має доступ до сайту за допомогою мережі Інтернет і використовує сайт Iteams.com.ua.

Cookies — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером і зберігається на комп'ютері користувача.

IP-адреса — унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованої за протоколом IP.

Ми ставимося дуже серйозно до захисту Ваших персональних даних. Ми хочемо, щоб Ви знали, які дані ми збираємо і використовуємо.

Політика встановлює зобов'язання Адміністрації сайту Iteams.com.ua щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен надати Адміністрації сайту при відправці форм зворотного зв'язку на сайті.

Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики, надаються Користувачем шляхом заповнення форми на сайті Iteams.com.ua і включають в себе наступну інформацію:

  • прізвище, ім'я Користувача;
  • контактний телефон Користувача;
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • файл резюме Користувача.

Сайт Iteams.com.ua захищає дані, що автоматично передаються при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи:

  • IP адреса;
  • інформація cookies;
  • інформація про браузер (чи іншої програми, яка здійснює доступ до показу реклами);
  • час доступу;
  • адреса сторінки, на якій розташований рекламний блок, тощо;
  • реферер (адреса попередньої сторінки).

Відключення cookies може спричинити за собою неможливість доступу до частин сайту Iteams.com.ua.

Сайт Iteams.com.ua здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем і аналізу аудиторії, яка відвідує сайт.

Адміністрація сайту Iteams.com.ua може використовувати персональні дані Користувача в наступних цілях:

  • зв'язатися з Користувачем за контактним номером телефону;
  • зв'язатися з Користувачем по E-mail;
  • поліпшити роботу нашого сайту;
  • надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням сайту Iteams.com.ua;
  • надання Користувачеві з його згоди оновлень, спеціальних пропозицій, розсилки новин та інших відомостей від імені сайту Iteams.com.ua.

Використання сайту Iteams.com.ua, означає повну і безумовну згоду користувача з цією політикою та вказаними в ній цілями та умовами обробки його персональних даних.

Згода Користувача на обробку його персональних даних не вимагає від сайту Iteams.com.ua  додаткових повідомлень при передачі його персональних даних третім особам відповідно до норм ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних».

Під час використання Користувачем Сервісів, на інтернет-сторінці Iteams.com.ua, можуть бути присутні коди інтернет-ресурсів третіх осіб, у результаті чого такі треті особи отримують дані.

Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

  • системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (Google Analytics тощо);
  • соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook тощо);
  • інші ресурси.

Використовуючи сайт Iteams.com.ua, Ви підтверджує, що Вам зрозумілі права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета збору і обробки Ваших персональних даних. Використовуючи сайт Iteams.com.ua, Ви погоджуєтесь з цими умовами конфіденційності.

Зміни у Політиці конфіденційності

Ми можемо оновлювати нашу Політику конфіденційності час від часу.  Ми повідомимо Вам про будь-які зміни, розмістивши нову політику конфіденційності на цій сторінці. Рекомендується періодично переглядати Політику конфіденційності на предмет будь-яких змін.  Зміни в цій Політиці вступають в силу з моменту їх публікації на цій сторінці.

Зв'язатися з нами

Якщо у вас виникли які-небудь питання щодо Політики конфіденційності, будь ласка, зв'яжіться з нами.

Напишіть нам

Прикріпити резюме:

Ваше повідомлення успішно відправлено

Ваше повідомлення не відправлено

Цей вебсайт використовує файли cookie, які допомагають нам зробити сайт більш швидким, зручним та функціональним. Продовжуючи переглядати цей сайт, Ви погоджуєтесь на використання нами файлів cookie.

More info